top of page
  • Facebook
  • Instagram

De aanvraag

Bij de aanvraag van een bestickering of car wrap is het voor ons heel belangrijk om voldoende info te krijgen van de klant. Zoals het type voertuig, wat er zeker in het ontwerp moet zitten en binnen welke prijsklasse we mogen werken. Wenst u een overzicht van onze verschillende prijzen? Stuur dan gerust een mailtje naar hallo@signcube.be 

Indien mogelijk is het ook aangeraden om ons foto's te sturen van het voertuig in alle aanzichten. Of kom er gerust eens mee langs!

Werkwijze

Offerte en ontwerp

Voor elke prijsklasse werken wij met een standaard ontwerpkost. Deze vragen wij als voorafbetaling om van start te kunnen. Na ontvangst van betaling gaan wij aan de slag en sturen wij digitaal het ontwerp door ter controle. Onze ontwerpen worden telkens in 3D gevisualiseerd op voertuigen met realistische belichting. Zo is de simulatie bijna een exacte voorvertoning van hoe het ontwerp in realiteit zal ogen. Er worden 2 aanpassingsrondes inbegrepen, pas na de derde aanpassing zijn er bijkomende ontwerpkosten. Dit wordt telkens op voorhand gecommuniceerd.

Na akkoord op het ontwerp, maken wij de offerte op voor de bestickering zelf.

Voorbereiding

Zodra we een akkoord hebben op de offerte en het ontwerp kunnen we overgaan naar de voorbereiding. Hierbij produceren we de stickers en overleggen we met de klant een gepast moment om de bestickering uit te voeren.

Uitvoering

Ons team van professionele plaatsers zorgt ervoor dat de folie correct wordt aangebracht. Indien nodig, zoals bij car wrapping, demonteren we ook de wagen zodat we de folie tot in detail kunnen afwerken. Zodra de installatie klaar is geven we een seintje dat de wagen mag afgehaald worden. Vooraf laten we ook weten hoe lang de wagen in ons atelier zal blijven.

Opvolging

Wij staan voor onze kwaliteit en horen het graag als er eventuele opmerkingen zijn. Zo kunnen we deze op een correcte manier oplossen.

bottom of page