top of page
  • Facebook
  • Instagram

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een bestickering?

De prijs van een bestickering hangt vooral af van het formaat van de stickers en de gewenste folie. Hiervoor werken we met verschillende prijsklassen. Deze lopen van een kleine bestickering tot het volledig wrappen van de wagen. Voor meer info, stuur gerust een mailtje naar hallo@signcube.be

Doen jullie ook meer dan enkel voertuigen?

Zeker! Bij ons kan u ook terecht voor het wrappen van kasten, keukens, meubilair, wanden en zoveel meer. Ons team staat altijd klaar voor de volgende uitdaging!

Hoe lang duurt een bestickering?

Dit hangt af in hoever de wagen wordt bestickerd. Bij een small - medium bestickering zit dit tussen de 30min tot 3u. Hierbij mag u gerust wachten op de wagen in onze showroom met een lekker kopje koffie en toegang tot wifi. Bij een large tot full wrap zal de wagen tussen de 2 - 7 dagen in ons atelier blijven.

Doen jullie ook ontwerp?

Uiteraard! Wij beschikken over de nodige creativiteit om elke boodschap of onderneming in het oog te laten springen. De klant krijgt een voorbeeld van het ontwerp te zien op echte wagens in een 3D omgeving. Zo bieden wij de meest accurate weergave waarbij daglicht, de vorm van de wagen en het kleur van de folie ook realistisch wordt weergegeven.

Mag ik met mijn wagen naar de car wash?

In de meeste gevallen wel, enkel indien de bestickering zeer fijne elementen bevat raden we aan om deze met de hand te wassen. Dit zal ook telkens op voorhand worden vermeld. In alle andere omstandigheden raden we aan om eerst twee weken te wachten na de bestickering voor je naar de carwash gaat. Zo hebben de stickers voldoende tijd gekregen om zich optimaal te hechten aan het oppervlak.

Tinten jullie ook ramen? Plaatsen jullie PPF folie?

Nee, wij focussen ons strikt op het ontwerpen en plaatsen van reclame op voertuigen.

Zelf nog een vraag?

bottom of page