top of page

Veelgestelde vragen

Hoe gaat alles in zijn werk?

Eerst luisteren wij graag naar de wensen en wat het doel is. Op basis daarvan zal een vrijblijvende offerte opgesteld worden.

Mag ik de ramen achteraf reinigen?

Wij raden aan om twee weken te wachten met het reinigen van de ramen. Zo hebben de stickers voldoende hechtingstijd gekregen. Indien de sticker veel fijne puntjes en hoekjes heeft, is het verstandig om die zones voorzichtig te kuisen. Zeker niet met een doek of trekker over wrijven omdat je dan kans maakt om de puntjes los te maken.

Bij grote vlakken en fotoprints is het in de meeste vallen geen enkel probleem om deze te reinigen. We zullen dit ook telkens op voorhand communiceren.

Komen jullie ook opmeten?

Indien de ramen volledig moeten bestickerd worden, is het sterk aangeraden dat iemand van ons team alles in detail komt opmeten. Voor kleinere bestickeringen is dit (meestal) niet nodig en volstaat het om de maten via mail door te sturen.

Doen jullie ook zonwerende en beveiligingsfolies?

Dit bieden wij niet aan. Onze focus blijft strikt bij het plaatsen van reclamefolies en privacyfolies die ook gepersonaliseerd kunnen worden.

Moet ik de ramen op voorhand reinigen?

Dat is altijd aangenaam voor onze monteurs, maar het is geen noodzaak. In onze offerte is de prijs voor het reinigen van de ramen inbegrepen (in de zone waar de stickers dienen te komen). Dit doen we omdat we op die manier altijd zeker zijn van een propere ondergrond voor de folie.

Zijn de folies verwijderbaar?

Alle raamfolies zijn verwijderbaar. De een al wat vlotter dan de andere. Daarom dat wij op voorhand altijd vragen hoe lang de stickers op het glas blijven. Zo kiezen we altijd voor het juiste type folie.

Zelf nog een vraag?

bottom of page