top of page
  • Facebook
  • Instagram

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een logo?

De prijs van een logo hangt sterk af van waar je het logo laat ontwerpen. Onze werkwijze bestaat uit verschillende logo pakketten. Zo kan gekozen worden om enkel een logo te laten ontwerpen, ofwel met een bijhorende huisstijl die je kan doortrekken op jouw website, kledij, bedrijfswagen,... Wens je meer info hierover? Stuur dan zeker een mailtje naar hallo@signcube.be voor een overzicht van onze pakketten met bijhorende prijzen. Of spring gerust eens binnen!

Hoe ontvang ik het logo?

Het logo sturen wij digitaal door in de hoogste kwaliteit als png, jpeg en pdf vectorbestand. Zo heb je alle vrijheid en ben je op geen enkele manier gebonden aan ons. Uiteraard helpen wij je graag verder indien je het logo wenst toe te passen op jouw voertuig, bedrijfskledij, gevel en veel meer. Zo blijft alles onder hetzelfde dak en kan je zeker zijn van de beste kwaliteit.

Wat is het verschil tussen een logo en een huisstijl?

Een logo is het visuele herkenningspunt van jouw onderneming. Een huisstijl is alles dat hierbij aansluit. Denk aan kleurgebruik, lettertypes, vormen en afbeeldingen. Het is een gids van 'regels' die je toepast op alles waar jouw onderneming aanwezig is zoals een website, social media, drukwerk,...

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij raden aan om hiervoor eens samen te komen voor een verkennend gesprek. Hierin gaan we op zoek naar de stijl, kleuren en elementen die het logo moet bevatten. Dit geeft ons een richting waarin we creatief aan de slag kunnen. In onze showroom hebben wij tal van realisaties die inspiratie kunnen opdoen. Na het gesprek sturen wij een overzichtelijke offerte op voor het maken van jouw logo / huisstijl. Bij goedkeuring gaan wij van start!

Zelf nog een vraag?

bottom of page