top of page
  • Facebook
  • Instagram

De aanvraag

Bij de aanvraag is het voor ons heel belangrijk om voldoende info te krijgen van de klant. Zoals de locatie van de plaatsing, de toegankelijkheid, afmetingen en deadline. Met deze info kunnen wij aan de slag om een vrijblijvende offerte samen te stellen. In sommige gevallen is het beter dat wij eerst even ter plaatse komen kijken. Vooral als de afmetingen in detail moeten gemeten worden of om de ondergrond en omgeving te inspecteren.

Werkwijze

Offerte en simulatie

Wij werken met een ontwerpkost die wordt samengesteld gebaseerd op de gekregen input van de klant. Deze vragen wij als voorschot om van start te kunnen. Na ontvangst van betaling gaan wij aan de slag en sturen wij het ontwerp digitaal door ter controle. Twee feedbackrondes zijn inbegrepen. Na de derde ronde worden extra ontwerpkosten aangerekend. Dit wordt allemaal telkens op voorhand gecommuniceerd.

 

Een aparte offerte wordt opgesteld voor de productie en uitvoering.

Voorbereiding

Zodra we een akkoord hebben op de visual en de offerte kunnen we overgaan naar de voorbereiding. Hierbij starten we de productie op en overleggen we met de klant een gepast moment om de plaatsing uit te voeren.

Uitvoering

Ons team van professionele plaatsers zorgt ervoor dat de montage correct wordt uitgevoerd

Opvolging

Wij staan voor onze kwaliteit en horen het graag als er eventuele opmerkingen zijn na de plaatsing. Zo kunnen we deze op een correcte manier oplossen.

bottom of page